Wie zijn wij

Wij zijn Chanda

Motto en passie
Who has a serious wish to do, everything is possible. Dat is ons motto.

Wij ondersteunen onze klanten bij het verwezenlijken van hun ambities. Daarbij staat het maken van mooie en spannende producten voorop. Want passie is de basis van succes, daar zijn we van overtuigd. Net zo belangrijk vinden we de relatie met de klant. Wij zien onze opdrachten als team effort. Pas als er een klik is, kunnen we aan de slag. En dan gaan we er ook vol en onvoorwaardelijk voor: het project is pas geslaagd als het product werkt en succesvol is.

Specialistisch en flexibel
Managers die managers managen? Wat ons betreft een no go. Wij geloven in de kracht van kleine, gespecialiseerde bedrijven. Die maximaal flexibel zijn, inspelen op moderne oplossingen en elkaar waar nodig versterken. Daarom bundelen we binnen Chanda de krachten rond specialisaties softwareontwikkeling, -beheer -onderhoud en -management voor internet-, mobile-, cloud- en “traditionele”-platformen.

Chanda heeft het antwoord op uw vragen met betrekking tot web-oplossingen en maatwerk softwareontwikkeling. Of er nu een reeds bestaande applicatie moet worden vernieuwd en verbeterd, of een nieuwe applicatie voor specifieke toepassingen op maat moet worden ontworpen, Chanda is in staat te voldoen aan uw behoeften.

Chanda: wij zijn ontwerper, ontwikkelaar, architect, uitvinder, technicus en ondernemer.

 

Onze achtergrond en visie

Rien Zwaan is zelfstandig ondernemer en directeur/eigenaar van Chanda. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in de ICT-sector, waarvan zo’n 20 jaar in het management van grote internationale IT-dienstverleners. Daar ontwikkelde hij zich tot expert in outsourcing, transformatietrajecten en business development. Met deze kennis heeft hij Chanda gecreëerd maar adviseert hij ook ICT-gerelateerde bedrijven bij het versnellen van de groei, het doorvoeren van organisatieveranderingen, het stroomlijnen van voortbrengingsprocessen en professionalisering van de ICT-functie.

Rien ziet dat veel ondernemingen vaak worstelen met hoge ontwikkel- en onderhoudskosten van hun applicaties en technologisch of organisatorisch ‘op slot’ kunnen zitten. Met Chanda maakt hij externe ICT-ondersteuning ook bereikbaar voor kleinere en middelgrote bedrijven. To the point, gecommitteerd, transparant, voorspelbaar en in alles gericht op resultaat voor de klant.

"Ik geloof in de kracht van kleine ICT-leveranciers. Specialisten die met de juiste inzet maximaal bijdragen aan het resultaat van hun opdrachtgever. Met Chanda leggen wij ons volledig toe op het versnellen de ontwikkelcyclus, brengen wij de ontwikkel- en beheerkosten substantieel omlaag en zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers marktkansen sneller kunnen pakken."

Onze organisatie

Chanda is een Nederlands bedrijf met eigen ontwikkelcentra in Nederland en Polen en een uitgebreide ervaring van “traditionele” softwareontwikkeling, alsook ontwikkeling van websites, mobiele applicaties, social media-oplossingen, hosting, onderhoud en beheer. En vanzelfsprekend maken we maximaal gebruik van onze eigen ontwikkel-/onderhoudscentra in Polen.

Contact

Neem contact op.

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken.

Amsterdam

Chanda Services BV
Pilotenstraat 62
1059 CM Amsterdam
The Nederlands

telefoon: 088 1110970 
e-mail: info@chanda.nl

Warszawa

Chanda sp. z o.o.
ul. Kierbedzia 4
00-728 Warszawa
Polska

e-mail: biuro@chanda.pl

Katowice

Dział Rozwoju Oprogramowania
Al. Korfantego 125 A
40-161 Katowice
Polska

e-mail: biuro@chanda.pl